Privacybeleid


Toepasselijkheid

Deze privacy-verklaring is van The Dutch Taste.

The Dutch Taste vindt jouw privacy belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Deze verklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens, zowel online als offline.

Onze gegevens

The Dutch Taste
KvK nr: 67673635
E-mail: info@thedutchtaste.nl
Telefoonnummer: 079-2340701
Website adres: https://www.thedutchtaste.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

In een aantal situaties worden uw persoonsgegevens verzameld.
Wanneer u op onze website een aanvraag voor een offerte doet vragen wij u om een aantal gegevens om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen.
Wij vragen in dit geval om de volgende gegevens:

– Voornaam en achternaam
– E-mail adres
– Telefoonnummer
– Locatie van uw evenement of feest

Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail of telefoon zullen we uw persoons gegevens opslaan om uw bericht in behandeling te kunnen nemen.
Wanneer u onze website bezoekt wordt uw IP adres anoniem opgeslagen.

Financiële data en gegevens met betrekking tot een transactie, aankoop of betaling worden verzameld om de overeenkomst te kunnen uitvoeren (Bij een catering-overeenkomst of een aankoop).

Cookies

Indien je onze website bezoekt, wordt een cookie opgeslagen. Er worden hierbij geen persoonsgegevens opgeslagen, maar uitsluitend statische gegevens over het gebruik van onze website. Hierbij vind geen koppeling met uw IP-adres plaats. Lees meer over cookies in het Cookiebeleid

Met wie we je gegevens delen

Wij geven uw persoonsgegevens enkel door aan derde partijen wanneer day]t noodzakelijk is voor de levering van de door uw bestelde producten of aangevraagde diensten.
wij verstrekken uw gegevens in andere gevallen niet aan derden, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Hoe lang we je gegevens bewaren

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Uitgezonderd hiervan zijn gegevens die wij moeten bewaren omdat dit wettelijk verplicht is.

Jouw rechten

Inzage

Je kunt op ieder moment inzage vragen over de gegevens die wij over je verzamelen. Inzage kan aangevraagd worden door een e-mail te sturen naar info@thedutchtaste.nl of per telefoon door te bellen naar 079-2340701.

Gegevens wijzigen of verwijderen

Je kunt The Dutch Taste verzoeken de gegevens die wij over je verzamelen te wijzigen. Ook kun je The Dutch Taste verzoeken om je gegevens te laten verwijderen.
Een verzoek tot wijziging, hetzij verwijdering van gegevens kan door een e-mail te sturen naar info@thedutchtaste.nl of per telefoon door te bellen naar 079-2340701.

Wij kunnen je verzoek enkel in behandeling nemen, indien het verzoek is voorzien van voldoende informatie. Indien het verzoek niet volledig is, zullen we hierover contact met je opnemen.

Sommige gegevens kan The Dutch Taste niet verwijderen in verband met de fiscale bewaarplicht van zeven jaar. Dit kan zijn in het geval van een financiële relatie.

Toestemming intrekken

Je kunt op ieder moment een gegeven toestemming voor een bepaalde verwerking intrekken.

Vragen of klachten

Heb je vragen of opmerkingen over dit beleid, of heb je het idee dat The Dutch Taste niet in overeenstemming met de wet handelt neem dan contact met ons op via info@thedutchtaste.nl of telefonisch via 079-2340701.

Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

The Dutch Taste behoudt het recht wijzigingen aan te brengen in deze privacy-verklaring. Lees deze verklaring daarom regelmatig.

Scroll naar boven